Bästa Webbhotellet 2016-2022!

Vet du inte vilket webbhotell du ska välja?

Då kan jag tipsa dig om Asurahosting! Jag har haft samma webbhotell sedan 2016 och fått hjälp varje gång när något har blivit fel. Som webbdesigner känner jag till oerhört många problem som kan uppstå och tyvärr är de flesta pg a okunskap. Ibland är det min kund som gjort fel, men under alla år som webbdesigner (sedan 2006), har jag själv orsakat mycket mer problem än vad jag vill minnas!

Jag är självlärd webbdesigner och som självlärd börjar man resan till kunnande genom alla fel man gör. Det var inte förrän 2016, när jag bytte min webbhost, jag på riktigt fick chans att lära mig tekniken bakom en välfungerande hemsida. Jag lärde mig med hjälp av supporten på Asurahosting, som utan att stressas över alla misstag, både har rättat till mina misstag och förklarat hur jag ska lösa problemen själv!

De har en prisgaranti, vilket betyder att de inte höjer några priser efter det du anlitat dem och de försöker inte och har aldrig gjort, sälja på dig mer funktioner, inga extra deals eller “kritiska måsten” över huvudtaget!

Sedan 2006 har jag provat 10 svenska webbhotell och det har varit en dyr läxa, att komma till Asurahosting blev helt enkelt det som gjorde mitt jobb betydligt enklare!

Asurahosting

På bilden ovan står det “99,9% uppetid” och det stämmer! Fungerar tekniken på hemsidan och inga plugin eller teman konfliktar (vilket är den första orsaken till att sidor kraschar), så stämmer deras bild på “uppetid” till 100%!

Priserna är också fenomenalt bra! En vanlig hemsida som inte har flera 1000 besökare per månad kostar ca 10kr/mån (om $1 är lika med 10kr) och elithotellet kostar ca 90kr/månaden!

Asura pris

Efter att ha kört problemfritt i 6 år, mot att ha haft problem varje dag med andra webbhotell, så rekommenderar jag definitivt Asurahosting och de är definitivt bäst i test!

Editor O-P